Προφίλ

Μεταφορές – Μετακομίσεις Κοσίδης Σάββας

Η μεταφορική εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο μετακομίσεων και μεταφορών εμπορευμάτων από το 2001, εξυπηρετώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης, που αποτελεί και την επίσημη έδρα της επιχείρησης, όμορους νομούς της συμπρωτεύουσας, όπως και Εθνικές Μεταφορές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαθέτοντας έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και άριστη τεχνογνωσία, από την έναρξη της επαγγελματικής μας πορείας, εκτελούμε δρομολόγια με προσωπική επίβλεψη και υψηλό αίσθημα ευθύνης για τα πράγματά σας.

Για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών σε μετακομίσεις, μεταφορές όλων των ειδών ή διανομές των πελατών μας, η εταιρεία χρησιμοποιεί τον αρτιότερο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει σύγχρονο φορτηγό και κατά περίσταση, ανυψωτικό μηχάνημα. Διατίθενται παράλληλα, ειδικά διαμορφωμένοι και ασφαλείς χώροι για την αξιόπιστη αποθήκευση και φύλαξη οικοσκευών σας.

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε μεταφορική σας ανάγκη και προσπαθούμε με γνώμονα τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ποιότητας και οικονομίας, να διατηρούμε προσιτές τιμές, προσαρμόζοντας το κοστολόγιο ιδιαίτερα στους φοιτητές, τους στρατιωτικούς και σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους.

Η διαθεσιμότητα εξυπηρέτησης της μεταφορικής εταιρίας ΚΟΣΙΔΗΣ δεν γνωρίζει από περιορισμούς, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, ακόμη και παραστεί ανάγκη παρέμβασης από τους συνεργάτες μας.

Ασφάλεια, ταχύτητα, συνέπεια, εμπειρία, φιλική εξυπηρέτηση και αξιοπιστία αποτελούν συνώνυμα της μεταφορικής εταιρίας μας, τα οποία έχουν αποτυπωθεί μέσα από το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μας, πληθώρα πελατών, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες, όπως και μια σειρά από υψηλές αξιολογήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά.

Δεν θεωρούμαστε τυχαία μια από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρίες στην Ελλάδα, γι’ αυτό και επιμένουμε διαρκώς στις αξίες που έχουν καθιερώσει το όνομά μας στις υψηλότερες προτιμήσεις του κοινού.

Είπαν για εμάς

Πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες, η μεταφορά επίπλων έγινε γρήγορα και με ασφάλεια!

Κώστας Σ.

Αλεξανδρούπολη

Φανταστική εξυπηρέτηση κατά την μετακόμιση μου, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αρετή Ι.

Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετικό και γρήγορο προσωπικό. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Οδυσσέας Δ.

Πάτρα
γιατί να μας επιλέξετε

Ευέλικτες & Διαφορετικές

Επιλογές Μεταφοράς

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε περίπτωσης και προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές μεταφοράς προκειμένου να πετύχουμε την αποστολή μας. Με οδηγό την πολυετή μας πείρα παρέχουμε ευέλικτες μεταφορικές υπηρεσίες με αξιοπιστία και ασφάλεια.

  • Πλήρως αδειοδοτημένοι
  • Προστασία Μεταφοράς
  • Επαγγελματικό Περιτύλιγμα
  • Εμπειρία από το 2001
  • Άμεση ανταπόκριση
  • Εκπαιδευμένο Προσωπικό

Θα θέλατε να συνεργαστούμε; Eίναι απλό...