ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ασφαλείς και έξυπνες μετακομίσεις με ανυψωτικό στη Θεσσαλονική

metakomiseis-thessaloniki-kosidis (1)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (2)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (3)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (4)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (5)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (6)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (7)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (8)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (9)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (11)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (12)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (13)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (14)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (15)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (16)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (17)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (18)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (19)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (20)

Μετακομίσεις με ασφάλεια και ταχύτητα

Μετακομίσεις κάθε είδους με ασφάλεια και ταχύτητα αποτελεί μια από τις βασικές υπηρεσίες της μεταφορικής εταιρίας μας, με την εγγύηση ποιότητας που συνοδεύει το όνομα ΚΟΣΙΔΗΣ στο χώρο των μετακομίσεων.

Πραγματοποιώντας μετακομίσεις των οικοσκευών σας από τη Θεσσαλονίκη, τους όμορους νομούς, μέχρι και την υπόλοιπη Ελλάδα με τον πιο ασφαλή και οικονομικό τρόπο της αγοράς, καλύπτουμε με αποτελεσματικότητα τις ανάγκες σας, ακόμα στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Εξασφαλίζουμε για την προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων, το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και υλοποιούμε μετακομίσεις με ταχύτητα, διαθέτοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα, άριστα εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό, υψηλή πείρα και αίσθημα ευθύνης για την ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα κάθε στιγμή στη διάρκεια της ημέρας, ενώ παρέχεται επιπλέον δυνατότητα αποθήκευσης των πραγμάτων σας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με άμεση παράδοση σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχετε κάνει.

metakomiseis-thessaloniki-kosidis (2)
metakomiseis-thessaloniki-kosidis (11)

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας

Αναγνωρίζοντας σε κάθε περίπτωση τις ιδιαίτερες μεταφορικές ανάγκες ειδικών επαγγελματικών κατηγοριών όπως στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, ή φοιτητές, προσαρμόζουμε το κοστολόγιο σε προσιτές τιμές μετακομίσεων διατηρώντας τα πιο ανταγωνιστικά επίπεδα της αγοράς.

Διατηρούμε άριστη ποιότητα με υψηλό δείκτη ευθύνης για τη μετακόμισή σας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη προστασία των οικοσκευών σας από κινδύνους ή χτυπήματα και να μπορείτε εσείς να ασχοληθείτε αμέριμνοι με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της μετακόμισής σας.

Χαρτί οντουλέ, φούσκα ενισχυμένη, καλύμματα για στρώματα και μαξιλάρια, ειδικές γωνίες για επιπλέον προστασία είναι μερικά μόνο από τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, σε μια προσπάθεια να παρέχουμε κάθε δυνατό μέσο για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών σας.

Συσκευάζουμε πιάτα, ποτήρια ή βιβλία σε κουτιά, καθώς και όποιο επιπλέον αντικείμενο συμπεριλαμβάνεται στα πράγματά σας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις επιμέρους ιδιαίτερες ανάγκες προστασίας κάθε πράγματος.

Ανυψωτικό μηχάνημα χρησιμοποιείται επίσης σε περιπτώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της μετακόμισης και μεταφοράς των προσωπικών αντικειμένων σας.

Θέλετε να συνεργαστούμε ;

Είναι Απλό !